Welkom bij Speel!

Spelenderwijs kinderfysiotherapie (aan huis) in Amersfoort en Hoogland

Vergoedingen

Kinderfysiotherapie Speel! heeft met alle zorgverzekeraars een contract in het jaar 2024. Dit betekent dat het volledige bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. 

Je kind kan zonder verwijzing bij ons terecht (tenzij het een aan huis behandeling betreft). Vanuit de basisverzekering heeft ieder kind (tot 18 jaar) recht op 18 behandelingen kinderfysiotherapie. Hier komen de fysiotherapie behandelingen uit de aanvullende verzekering nog bij indien je deze afgesloten hebt. Bij kinderen geldt er geen eigen risico, dus je hoeft voor de behandelingen uit de basisverzekering niet te betalen.

Met een verwijzing van bijvoorbeeld het consultatiebureau, de huisarts of kinderarts voor aan huis behandeling kom ik bij kinderen van 0-1 jaar bij jullie thuis. Hebt je geen verwijzing maar wil je toch kinderfysiotherapie voor je baby? Dan kan vaak via de huisarts of het consultatiebureau alsnog een verwijzing geregeld worden. Mocht dit niet lukken, dan worden de behandelingen wel vergoed door uw zorgverzekering als de behandeling op de praktijk plaats vindt. 

Tarieven 2024*

Intake en onderzoek na verwijzing           €55,-
Screening, intake en onderzoek              €60,-
Zitting kinderfysiotherapie                   €45,-
Zitting kinderfysiotherapie aan huis          €55,-
Overleg/instructie ouders, arts, leerkracht   €45,-
Telefonische zitting maximaal 30 min.       €30,-
Kinderfysiotherapeutisch verslag             €65,-

*Tarieven voor 2024 zijn geldig voor als uw kind niet (meer) voldoende verzekerd is

Afmelding

Indien je een afspraak niet kunt nakomen, dien je tenminste 24 uur van te voren je kind per email (info@kinderfysiotherapiespeel.nl) of telefonisch doormiddel van bellen of whatsapp (06-50979508) af te melden. Zo is er ruimte om een ander kindje in te plannen op de gereserveerde tijd. Bij niet tijdig afmelden breng ik de door jullie gereserveerde tijd in rekening. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op.

 
E-mailen
Bellen